Decaar

Decaar is een modern cosmetica merk, wat aanvoelt als een weldaad voor de huid.
Puur natuurlijke ingrediënten.
Decaar is gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorging.
Het product is voor in de salon als thuis gebruik dematologisch getest en met bewezen resultaat.

De algen Peeling is super voor verbetering bij acne, huidveroudering, pigment, littekens en rosacea.
Tijdens deze behandeling wordt u huid vernieuwd door activeren van de celdeling in de diepere huidlaag. De doorbloeding van de huid krijgt een boost!
De behandeling werkt zeer intensief, maar niet agressief. Daardoor ook uitstekend bij de gevoelige huid toe te passen.

Maria Galland

Maria Galland is een gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidssalons in meer dan 40 landen.
De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en bijzonder effectieve behandelingen.

Soin Mille
Een exclusieve gezichtsbehandeling met hoogwaardige werkstoffen, verzorgt, verstevigt en regenereert de huid op het hoogste niveau.

Uitgebreide massage’s incl. goud masker.

Methode Masaique Modelante
Pure beleving met lifting effect. De huid wordt gereinigd, gescrubd en met boosters gemasseerd. Met een verwarmend modelerend masker op hals en gezicht. Uw huid is zichtbaar steviger en geeft een stralende teint.

Soin Activ’age
Verzorging met innovatieve ingrediënten en een speciale massage oa. Bindweefsel. Direct resultaat en ontspanning 100% steviger en vollere huid.

Soin Lumin Éclat
Direct meer energie voor de vermoeide huid, gestreste huid. Voorkomt de eerste tekenen van veroudering en geeft een frisse jeugdige glow.

Soin hydra ’Globol
Alle leeftijden, vochtarme huid. Direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid, diepgaande en intensieve vochtverzorging.

De behandelingen die hierboven zijn beschreven duren 1,5 uur bevatten allemaal een intensieve reiniging, peeling,stomen evt epileren, massage en speciaal masker.

Soin D-Tox
Alle leeftijden, zuivert en verfrist. Snelle efficiënte verzorging om uw huid diep te reinigen en te bevrijden van afvalstoffen.   ¾ uur

Soin Yeux
Oogcontour verzorging van massage en masker. Verstevigt de huid rond de ogen. Verzacht wallen en rimpels. Te combineren bij een gezichtsbehandeling

 

Dr. Eckstein

,,Doctor Eckstein” is een duits merk. Het staat al jaren voor biocosmetische farmaceutische kennis en kwaliteit. Op basis van natuurlijke grondstoffen is dit tevens een vegan product. Mooie producten zorgen voor een uitstekend resultaat.

Make-up John van G

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment. Er zijn constant  vernieuwingen in kleur en uitvoering. Het magneet systeem is uniek voor het gemakkelijk verwisselen van kleuren eyeshaduw, blusher, compactpowder in 1 doosje. Handig je eigen pallet samenstellen!