Decaar

Decaar is een modern cosmetica merk, wat aanvoelt als een weldaad voor de huid.
Puur natuurlijke ingrediënten.
Decaar is gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorging.
Het product is voor in de salon als thuis gebruik dematologisch getest en met bewezen resultaat.

De algen Peeling is super voor verbetering bij acne, huidveroudering, pigment, littekens en rosacea.
Tijdens deze behandeling wordt u huid vernieuwd door activeren van de celdeling in de diepere huidlaag. De doorbloeding van de huid krijgt een boost!
De behandeling werkt zeer intensief, maar niet agressief. Daardoor ook uitstekend bij de gevoelige huid toe te passen.

Maria Galland

Maria Galland is een gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidssalons in meer dan 40 landen.
De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en bijzonder effectieve behandelingen.

Mosaique Modelante
De huid wordt gereinigd, gescrubd en met essences ingemasseerd.
Het verwarmend modelerend masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd. De teint straalt en je ziet er jaren jonger uit.

Therapie cocon
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen,massage en gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht. Het geeft een ontspannen welness gevoel.

Lifting Absolue Jeunesse
Deze behandeling biedt zichtbaar liftend resultaat. Door het gebruik van voortreffelijke actieve werkstoffen versterkt en verstevigd de huid. Het aanvullende life balance programma inclusief gezichtsyoga.
Door de speciale massage die ontwikkeld is om de huid te activeren ervaart u een ontspannen en stevige huid.

Thalasso
Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Dr. Eckstein

,,Doctor Eckstein” is een duits merk. Het staat al jaren voor biocosmetische farmaceutische kennis en kwaliteit. Op basis van natuurlijke grondstoffen. Mooie producten zorgen voor een uitstekend resultaat.

Make-up John van G

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment. Er zijn constant  vernieuwingen in kleur en uitvoering. Het magneet systeem is uniek voor het gemakkelijk verwisselen van kleuren eyeshaduw, blusher, compactpowder in 1 doosje. Handig je eigen pallet samenstellen!